Afhalen

Afhalen van je online bestelling is één van de vier services die wij aan jou via lokale ondernemers aanbieden.

Eten kan je op vele manieren , en de keuzes die je hier in kunt maken hangen allemaal af van factoren. Enkele factoren die beslissen wat en hoe je gaat eten zijn : 

  • Waar heb je zin in.
  • Hoeveel tijd je hebt om te eten.
  • Of je zin hebt in koken of niet.
  • Je eigen culinaire kwaliteiten.

Afhalen is iets wat we al jaren doen en we kennen het van de menukaarten die door drukwerk verspreiders in je brievenbus belanden. Waarop we met zijn allen gaan bellen om te bestellen. 

Nadelen : telefonische bestellingen zijn “foutgevoelig” . Taal barriere of drukte op de achtergrond kunnen er toe leiden dat bestellingen verkeerd opgenomen worden.

 

En één van onze missies is jullie buikjes tevreden en lekker vol krijgen.

Hoe bestel je op MyMeal.nl of de "Feed Me by MyMeal" app om af te halen ?

  1. Vul je adres in
  2. Vanuit de lijst van ondernemingen kun je dan filteren op de service die je wilt. 
  3. kies uit restaurants of winkeliers waar je online kunt bestellen en je bestelling kunt afhalen.
  4. Plaats je bestelling en geef aan hoe laat je deze wil afhalen. ( het restuarant zal een berichtje terug sturen of het op dat tijdstip gaat lukken of dat het iets later is)
  5. wacht rustig af totdat je melding krijgt van het restaurant of de winkel dat je bestelling in behandeling is of wanneer deze klaar zal staan om af te halen.

Online bestellen om je eten af te halen is makkelijker dan ooit te voren. Bestel bij je favoriete restaurant of winkel. Krijg via de app een push berichtje als je bestelling klaar staat.